23589
post-template-default,single,single-post,postid-23589,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

?????????? ?-??????.

Donderdag 22 september begint de nieuwe editie van de Vierkantje 4-daagse. ‘t Vierkantje is immers het leukste stukje van de Bergse binnenstad, en dat willen we graag laten zien. Daarom doen deze vier dagen alle winkeliers uit de winkelstraten van ‘t Vierkantje hun uiterste best ons winkelgebied op de kaart te zetten.
Er is van alles te beleven op straat en in de winkels.

Wij geven deze dagen een biertje weg in samenwerking met onze overbuurman “de Bierwinkelman”.
Dus kom lekker shoppen, onder het genot van een biertje. En vier met ons de aftrap van een prachtig nieuw winter seizoen.

Tot snel,

Liefs team The Fashiondistrict.