598
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-598,page-parent,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Extra open!

Donderdag 5 mei, donderdag 26 mei en maandag 6 juni zijn wij extra geopend! Kom gezellig langs in een van onze winkels!

De zomer collectie is er!

Ook bij 't Pakhuis stroomt de nieuwe collectie langzaam binnen. We hebben het perfecte pak voor je! Je kan bij ons altijd even binnen lopen, wil je liever 's avonds afspreken? Dat kan! We zijn er iedere vrijdagavond.    

YES! We mogen weer

𝐓𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐 • • YES! Trouwen en feesten kan gelukkig weer zoals iedereen het zou willen. Dat betekend dat de bruiloften weer doorgaan èn daar hoort natuurlijk een mooi pak bij! Vind jou trouwpak bij 't Pakhuis!

Van Antwerpen naar Parijs!

Een leuke inkoop gehad bij Ralph Lauren, en in de winkel komt de nieuwe collectie langzaam weer binnen! We hebben de winkel in twee gedeeld, want er is ook nog SALE! • • Wij hebben enorm veel zin om jullie allemaal weer te zien in de winkel en jullie

Koop lokaal

STEUN ONZE ONDERNEMERS! Niet alleen de horeca is dicht, ook kappers, schoonheidssalons en steeds meer winkels sluiten noodgedwongen hun deuren. Wil jij toch shoppen? Koop dan bij onze plaatselijke ondernemers en geef ze zo een steuntje in de rug.