24152
post-template-default,single,single-post,postid-24152,single-format-link,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

In 1x klaar voor het paasweekend

Hoog tijd om u klaar te stomen voor het zonnige voorjaar. Met casual outfits en slimme lagen houdt u bij elke temperatuur het hoofd koel. Gaat u voor het stretch shirt, een mooie zomertrui of een luchtig jack? Met deze musthaves kunt u de lente aan!

Polo’s in diverse trendy stijlen

De polo blijft tijdloos in herenmode. Maar deze lente wordt hij vooral gekenmerkt door varianten met een ronde hals. Hiermee draagt u de polo op een nette, sportieve of stoere manier. Daarbij zijn ook gebreide polo’s weer helemaal in de mode. Deze variant is iets dikker dan de standaard polo, maar toch lichter dan een trui. Hierdoor is ie perfect op zonnige lentedagen, maar ook geschikt voor wisselvallig weer. Of u nu kiest voor een polo met of zonder knopen, effen of met een patroon – de mogelijkheden zijn eindeloos met dit veelzijdige kledingstuk.

Chino’s voor bij de paasbrunch

Switcht u het liefst van zakelijk naar casual in een handomdraai? Met een chino gaat u hoe dan ook voor een verzorgde look. Zo verschijnt u gekleed maar toch casual aan de paasbrunch en bent u altijd verzekerd van een stijlvolle look. Het hoge draagcomfort van de chino zorgt ervoor dat u ‘m elke dag aan wilt. Ga voor een nette, casual look dit voorjaar door hem te combineren met een fijn T-shirt en (basic) sneakers of loafers. De perfecte outfit voor het paasweekend.

Voorjaarsjassen en  lichtgewicht jacks

Lichtgewicht jacks, waaronder softshell jacks  staan hoog op onze favorietenlijst. Waarom? Omdat softshell jacks waterdicht zijn, zodat u een buitje niet hoeft te vrezen.

Ga voor neutrale kleuren zodat ze makkelijk te combineren zijn met iedere outfit, of juist voor de gezellige nieuwe groen tinten.

De loafers

Dit jaar zijn loafers weer volop in trek. Deze stijlvolle schoenen zijn zomers en comfortabel en vormen dan ook de ideale keuze voor zowel het voorjaar als de zomer. Of u nu gaat voor een casual look of een chique outfit, er is altijd een geschikte loafer te vinden die uw outfit afmaakt. Tegenwoordig wordt de loafer ook steeds meer gedragen onder trouwpakken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse gelegenheden.