21697
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-21697,page-child,parent-pageid-2,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,smooth_scroll,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Op zoek naar een goed pak? Dan ben je bij ’t Pakhuis aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bruiloft of pak voor op kantoor, wij geloven in de kracht van een mooi pak dat bij jouw identiteit past.

Bedrijfskleding
Ben je op zoek naar representatieve bedrijfskleding voor een afdeling of complete personeelsbestand? Wij helpen graag, indien gewenst, op locatie de bedrijfsidentiteit door middel van kleding te uiten.
Ook als je een pak nodig hebt voor een sollicitatie of als je gaat afstuderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

 

Eigen vermaakservice

De medewerkers van de vermaakservice zorgen er voor dat uw kledingstuk vakkundig vermaakt word. Van een pantalon korter maken tot een heel kostuum tailleren, niks is te gek! Indien gewenst kan onze expert zelfs mee kijken om precies te zien wat er gedaan moet worden. Binnen een week is uw kledingstuk vermaakt.

Een privé passessie?

Wij zijn heel flexibel, dus mocht uw voorkeur ernaar uitgaan om de passessie in de avonduren of in het weekend te organiseren, dan kan dat ook. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Kortemeestraat 30 in Bergen op Zoom om de mogelijkheden te bespreken! We suit you up!

  Trouwen?

  Trouwen in 2024? Wij helpen je graag aan het perfecte pak!

  Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak met goed advies waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Ons team zoekt samen met jou naar het juiste pak voor deze speciale dag.

   

  Hieronder alvast een impressie van de collectie 2024  maar er komt nog veel meer..

  Trouwen

  No posts were found.