21697
page-template-default,page,page-id-21697,page-child,parent-pageid-2,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ben je op zoek naar een goed pak, dan ben je bij het Pakhuis aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bruiloft of pak voor op kantoor, wij geloven in de kracht van een mooi pak dat bij jouw identiteit past.

 

Bedrijfskleding
Ben je op zoek naar representatieve bedrijfskleding voor een afdeling of complete personeelsbestand? Wij helpen graag, indien gewenst, op locatie de bedrijfsidentiteit door middel van kleding te uiten.
Ook als je een pak nodig hebt voor een sollicitatie of als je gaat afstuderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een privé passessie?

Wij zijn heel flexibel, dus mocht uw voorkeur ernaar uitgaan om de passessie in de avonduren of in het weekend te organiseren, dan kan dat ook. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Kremerstraat 24 in Bergen op Zoom om de mogelijkheden te bespreken! We suit you up!

  Onze merken

  Onze winkels

  _
  _
  _
  _