614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-614,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Meet our team

In onze twee prachtige winkels vindt u alles waar u naar opzoek bent op het gebied van mannenmode, met onze expertise staan wij voor u klaar.

 

Dave

Ik begon mijn carrière in de fashion bij het familiebedrijf van mijn ouders. Daar leerde ik alles over het produceren, ontwerpen en selecteren van kostuums. Doordat ik veel van mijn vader leerde, heb ik nu de knowhow in de winkel. De wereld van productie schuurt natuurlijk dicht tegen het werk in de winkel aan.

Het leukste vind ik het om iemand uit zijn comfortzone te halen en te inspireren. Mannen vinden het fijn om in een keer te slagen in een winkel. Dus ik draag het hele plaatje aan, van broek tot jas en bijpassende schoenen. Als iemand dan tevreden de deur uitgaat is mijn dag weer goed.

Charlotte

Net als Dave leerde ik het vak al toen ik heel jong was van mijn vader en moeder. Veertien was ik toen ik in de weekenden mocht komen helpen in de winkel. Mijn vader vond me een hangplant toen, maar ik heb goed gekeken en veel geleerd. Als iemand het geheim van verkopen snapte, dan was hij het wel. Toen ik Dave leerde kennen, viel alles op z’n plek. Het is heel fijn als iemand dezelfde passie heeft en begrijpt dat daar veel dingen voor moeten wijken. Ondernemen is nou eenmaal geen van 9 tot 5 baan. Het is eerder een lifestyle. Je bent nooit klaar. Ook thuis gaan de gesprekken over de winkels gewoon verder.
Wat ik het leukste vind aan ons werk? De gesprekken met klanten, het contact met de mensen. Daar word ik blij van.

Frans

Frans werkt al bij the Fashiondistrict vanaf het begin, feitelijk werkt hij langer in het bedrijf dan wie dan ook. Afgelopen december is Frans met pensioen gegaan, maar hij vindt het zo leuk dat hij er gewoon nog is. Op donderdag en zaterdag staat hij voor u klaar met een dijk aan ervaring.

Lenka

Alweer tien jaar geleden kwam Lenka, net van school, werken in ons team en is sindsdien niet meer weg te denken uit ons midden. Haar enthausiasme werkt aanstekelijk.

Contact