23804
page-template-default,page,page-id-23804,page-parent,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

 

TROUWEN

Trouwen in 2024? Wij helpen je graag aan het perfecte pak!

Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak met goed advies waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Ons team zoekt samen met jou naar het juiste pak voor deze speciale dag.

Met een ruim aanbod in huis van diverse merken en pasvormen kunnen we u heel veel laten zien.

Maar denk bij ‘t Pakhuis niet alleen aan het pak, maar ook bijpassende gilets en dassen, pochet, sokken en niet te vergeten schoenen….

 

We bieden u de unieke mogelijkheid om uw eigen trouwschoen te ontwerpen. Met behulp van pasmodellen en kleur voorbeelden, vinden we samen met u de perfecte match voor uw pak.

Moet er iets aangepast worden? We hebben een heel team voor u klaar staan, het pak wordt binnen een week voor u op maat gemaakt.

Ook hebben wij de mogelijkheid om een pasafspraak te maken, zodat als u dat wilt met familie de winkel tot uw beschikking heeft en in alle rust kunt komen passen.

Wij leggen onze gasten in de watten en denken graag met u mee, voor dit speciale moment.

Stuur ons een mailtje naar info@the-fashiondistrict.nl om een pasafspraak in te plannen of bel naar de winkel 0164235701.

Onze collectie is erg groot, maar hieronder vind u een impressie van onze trouwcollectie.