21781
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-21781,page-child,parent-pageid-2,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Atelier Le Carré is de plek voor mannen die op zoek zijn naar casual, sportieve en trendy kleding. Onze speciaal geselecteerde mannenmode collectie is hier te vinden in een ruim merkenaanbod in het hogere segment.
Zelf zijn we erg enthousiast over de italiaanse brands in ons assortiment. Merken als Paul&Shark, Berwich ,Desoto luxury staan voor rijke stoffen, die lang mee mogen gaan. Wij leggen de nadruk op kwaliteit in stoffen, duurzaamheid en hoge service.
Zoekt u iets meer kleur, dan hebben we een hele uitgebreide collectie van Ralph Lauren, Boss Black, Boss Orange en jeans van het Italiaanse Camouflage.
Een outfit gevonden? Dan stylen we het af met bijpassende schoenen en parfum.
Tijdens een bezoek aan de winkel ervaar je onze persoonlijke service en goed, deskundig advies. De shopbeleving maken we compleet met een lekkere espresso, cappuccino of een goed glas wijn.

Onze merken

No posts were found.