23866
page-template-default,page,page-id-23866,page-child,parent-pageid-23804,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Handgemaakte Italiaanse schoenen, met de hand gekleurd op bestelling.

 

De herenschoenen van MioTinto zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinige overgebleven ambachtelijke schoenenfabrieken in Italië. Elke gelegenheid vraagt om een ander paar schoenen. MioTinto heeft 8 verschillende modellen, in 16 verschillende maten en 31 standaard kleuropties in de collectie. De schoenen kunnen helemaal in eigen kleur samengesteld worden zodat deze perfect aansluit bij outfits. Elk paar wordt volledig op bestelling gefinished en de schoenen uit de Casual en de Dressed lijn worden afgewerkt met initialen in de schoenen.

Kortom, MioTinto is 100% Italiaans vakwerk, gemaakt voor en door liefhebbers van pure perfectie.

Ons Concept

Stel jouw ideale paar schoenen samen

Stap 1 – Kies je model

Wordt het model Como, Sorrento of toch één van onze sneaker modellen?  Kies het model schoen dat het beste bij je past. Er is keuze uit 8 modellen variërent van klassiek tot sneaker.

Stap 2 – Kies je maat

Onze schoenen hebben verschillende pasvormen. Alle casual modellen zijn gemaakt op dezelfde leest, net als dat de Dressed lijn en de Sneaker lijn ook gemaakt zijn op dezelfde leest.

Stap 3 – Kies je kleur(en)

Er is keuze uit 31 kleuren die onderling gemixt en gematcht kunnen worden. Zit je gewenste kleur er toch niet tussen, dan zijn wij graag bereid om naar jouw wens een persoonlijke kleur samen te stellen welke volledig aansluit bij bijvoorbeeld het (trouw)pak, stropdas of knopen.

Eenmaal je keuze gemaakt gaat onze Master Finisher speciaal voor je aan de slag en finisht de schoenen volledig met de hand in de door jouw gekozen kleur(en). Elk paar schoenen wordt geleverd met een echtheidscertificaat.